Sex med mor og søn lær at sutte pik

sex med mor og søn lær at sutte pik

Så en aften gik jeg ind og slikkede fissse på hende. I dag har hun en topstilling inden for sædelighedspolitiet. Måske var hun endt som luder på Halmtorvet hvis jeg ikke haved grebet ind. Helt enig - folk er for naive. Jeg havde i flere år et forhold til min mor der var blevet enke, jeg nød virkelig når vi sov sammen,og sikken en erfaring jeg er aldrig blevet sutte så skønt, og hu elskede at blive taget bagfra.

Det stod på i ca. Jeg har også en far der´kan lide at pille. Vi elsker tit når min mor er gået i seng, jeg elsker det mega høj! Min far tilfredsstiller mig højt i hele verden. Jeg gjorde det fra jeg var Desværre ikke så ofte, men alligevel. Har du prøvet det? For nogle år siden belønnede jeg også min søn med oralsex, hvis han i en længere periode havde opført sig ordentligt. Han var og er det stadig ekstremt voldelig over for mig og hans bror, derfor begyndte jeg at "belønne" ham.

Det virkede det første stykke tid, herefter begyndte den voldsomme opførsel igen. I dag er han 16 år og kan temmelig ofte stadig finde på at spørgere efter et blowjob, hvis han mener at han har opført sig passende i et stykke tid. Jeg giver som regel efter over for ham, da jeg ved at han anstrenger sig for at styre sit temperament. Så længe det virker for min søn, bliver vi ved på denne måde. Tænk du er hans MOR!

Er du syg i hoved, du skal søge hjælp til både dig og din søn.. Ligemeget hvad er det forbudt og ulovligt det du gør, så hvis du siger at det er for hans eget bedste og for at holde ham ude for kriminalitet osv.

Jeg har kun bollet i munden på min søster - jeg er 15 og hun er 12 - og det er faktisk megafrækt! Måske jeg skulle spørge min mor om hun vil have fyldt sin mund med mit varme klister også?

Du kan roligt spørge din mor, du kan ikke andet end få et nej Det er jo ret tabubelagt emne, men hvis det virker for jer og I kan styre det, så synes jeg da, at det er godt at du fundet en måde, hvorpå din søn er blevet lidt mere rolig og bedre i skolen.

Vi ønsker os jo alle sammen at vores poder er mønsterelever [; ]. Har selv en søn, som er meget urolig og jeg synes at venner er de forkerte for ham.

Så måske jeg skulle overveje din metode. Hej Sødmor Tænke på om du kunne hjælpe mig du kan sende en mail til mig svar mig. Den, der har samleje med en slægtning i nedstigende linje, straffes med fængsel indtil 6 år. Basta, Og det er der rigtig mange gode grunde til, bla. Jeg mener at så længe at man laver tiltag til at der ikke kommer graviditet ind i billedet, så længe begge parter er over 15år, så skulle det være lovligt. Når den slags syge tanker får lov til at rodfæste sig har man prototypen på en sexualforbryder.

Jeg synes du i al offentlighed skal bekende dig til disse tanker, ikke bare her på nettet. Og samtidig kan du så få den hjælp fra psykiatrien som du har brug for. Så fik man lige luft for alle sine fordomme hva'?

Hvis det er mennesker der ved hvad de laver, er gamle nok lovmæssigt set og har det fint med det, så kommer det da ikke andre ved. Og hvorfor skulle jeg dog give mine synspunkter på så et kontroversielt område tilkende, for jo som du siger, så ville folk vende sig fra én. Man har ret til at have sine meninger i Danmark, der er ingen meninger der er forbudte, så at du sidder og angriber andre pga.

Du vil også have at homoseksuelle, transseksuelle, og folk med andre fetishes skal tage til psykologen? Jeg er bifyr og har haft kontakt til et hav af fyre gennem tiderne og jeg har også færdedes lidt blandt nudister. Og jeg ved, at mor-søn tiltrækning er meget mere almindelig end man tror. Og jeg er sikker på, at der hver dag landet rundt er mødre der f.

På Sicilien i Italien var det indtil for få årtier siden helt normalt med incestuøse forhold mellem mor og søn. Jeg har hørt fra sicilianere at en sicialiansk mor godt kunne finde på at onanere sin søn, hvis han var angst eller urolig.

Og ved at onanere ham, blev drengen rolig. I dag ville man kalde den slags pædofili og børnemisbrug. Men ikke desto mindre foregik den slags meget på Sicilien frem til måske ´erne ved ikke præcist hvornår det stoppede for det er beretninger jeg har fra anden og tredjehånd, måske fjerde. I andre kulturer foregår den slags utvivlsomt stadig, men her i vesten er vi blevet så incest- og pædofiliforsrkækkede, at vi slet ikke kan forholde os sagligt til den slags.

Jeg tror faktisk, at de sicilianske mødre havde en pointe og at onani af en urolig dreng kan være med til at gøre ham rolig og veltilpas. Men det er tabu at sige den slags højt i dag. Men jeg tør godt sige det højt.

Jeg tror vi i vesten er blevet for hysteriske i dag og har mistet vores sunde fornuft i vor pædofili-og incestforskrækkelse. Så selv harmløse situationer bliver skreget op til overgreb. Og det synes jeg er synd. Jeg vil også vove at påstå, at mange utilpassede og aggressive indvandrerdrenge, netop bliver aggressive og kriminelle på grund af seksuelle frustrationer.

Indvandrerdrenge må som bekendt ikke være sammen med piger, før de bliver gift. Og jeg er sikker på, at årsagen til, at forholdsvis mange teenagedrenge fra den muslimske kultur er så aggressive og frustrerede, skyldes, at de ikke kan få afløb for deres enormt stærke seksualitet. Dette siger jeg for at understrege pointen med, at drenge ikke tager skade af at blive onaneret. Tværtimod gør det dem kun mere rolige og harmoniske. Men får de ikke taget trykket, koger de over og bliver aggressive.

Hvorfor har jeg en mistanke om at samme syge hjerne står bag ved flere af indlæggene i denne tråd? Ja, man har ret til at have sine meninger her i Danmark. Men det er ikke alt man har ret til at sige offentligt. Man må nemlig ikke tilskynde til at begå ulovligheder. Derimod er det en grundlovssikret rettighed at have de sexuelle orienteringer du nævner, homoseskualitet og transseksualitet. Så ingen problemer i den anledning.

Når jeg foreslår at dem som går rundt med bizarre forestillinger on sex mellem forældre og børn, deler deres synspunkter med andre venner, familie, børns lærere m. Alle borgere vil nemlig have en indberetningspligt i sådanne tilfælde. Ja ganske vidst lader dette til at være et falskt indlæg. Dog lader enkelte af kommentarerne til at være rigtige nok. Kampagnen hedder "Mødre mod HPV". Jeg kunne godt tænke mig at tale med personer der har eller har haft frivillig sex med en eller begge af sine forældre, for historien tager en mildest talt "interessant" drejning.

I kan skrive til mig på go tv2. MEN det er dog udtryk for en reel fantasi, som jeg er overbevist om, at mange flere mennesker har, end man går rundt og tror. Men det er en tabuiseret fantasi, som de færreste vil indrømme at have. Et forhold mellem en mor og hendes søn er jo fra starten af lettere incestuøst. Som baby ligger drengen op ad moren og sutter hendes bryster og ubevidst gør dette, at et erotisk bånd bliver knyttet imellem dreng og mor.

Men det er næppe noget man er bevidst om og man forsøger at fortrænge det. Jeg ved i hvert fald fra diverse dating-sites, at mange har disse fantasier. På boyfriend søger ikke så få unge fyre en "far". Og på heterosites søger ikke så få unge fyre en "mor".

Jeg er som bifyr f. Så det er en fantasi, som mange har. Og for nogle er fantasien så stærk, at de går længere end til fantasien og fører den ud i livet. Dette kaldes så incest og er ulovligt i mange tilfælde. Men jeg tror at det foregår meget mere, end man almindeligvis tror. De fleste mødre er ubevidst tiltrukket af deres søn sønner. En mor vil gerne se sin søn nøgen og se hvor stor hans pik er f. På et nudistforum så jeg en diskussion om dette emne, hvor flertallet af mødre indrømmede, at de da kiggede på deres søns diller under opvæksten, fordi de var fascinerede af at se, hvordan sønnen udviklede sig dernede og fascinerede af, hvis han f.

Eller for at se om han havde en større en end faren en fantasi mange mødre finder fascinerende: Så emnet er tabu, men fantasien er ikke desto mindre ret hyppig. Jeg er dog ikke blank for at sige, at det kan være meget problematisk hvis en sådan fantasi føres ud i livet, da det kan skade familieforholdet på sigt.

Omvendt vil jeg også vove at påstå, at det er lige så skadeligt, hvis en mor har berøringsangst overfor sin søn og ikke tør være kropslig og kærlig overfor ham. Jeg lænede mig ned over hende for at se om hun sov. Hendes vejrtrækning var tung, så mon ikke hun sov. Hun lå på siden med ryggen til. Hendes runde bagdel så stor og vidunderlig ud under det tynde lagen. Fristelsen var for stor. Jeg var fyldt med liderlige hormoner der stoppede al rationel tænkning.

Det måtte briste eller bære. Pikken i underbukserne ville gerne røre hendes hud, så jeg lod mig overtale til at hive underbukserne af. Jeg var nu helt nøgen og fandens liderlig. Jeg trak op i hende natkjole og mit pikhoved strejfede hendes lår og efterlod en våd stribe. Jeg fik lyst til at røre på hendes varme fisse mens jeg legede med min pik.

Jeg listede en arm under hende og fandt den svulne bule i hendes små trusser. Jeg lod mine fingre finde hendes klitoris og knap havde jeg rørt den før mor sukkede blidt. Forskrækket hev jeg hånden væk og ventede spændt på hun igen faldt i søvn.

Snart trak hun vejret som om hun sov og jeg listede igen hånden hen på hendes fisse. Jeg kunne mærke dens varme. Jeg dristede mig til at glide hånden indenfor trussen og mærkede hun var helt glat. Ikke et eneste pubeshår. Som de herlige piger på internettet! Fuck, det var skide frækt. Min pik gled op mod hendes røvsprække og jeg elskede den varme, så jeg greb fat om pikken og lod den glide op og ned. Min præsperm gjorde hende klistret, men det føltes vidunderligt at mærke hendes røvbalder gennem det tynde stof.

Men jeg måtte stoppe af frygt for hun vågnede. Jeg havde dristet mig til at presse pikken op mod hendes fisse og bildte mig ind den gerne ville have min store pik op. Jeg lå bare og nød hendes varme krop og hendes dybe vejrtrækning et par minutter.

Jeg ville gerne have set og mærket mere på hendes fyldige bryster, men min indre glæde ved store bryster kunne få mig til at være uforsigtig.

Det havde også betydet jeg skulle hive helt op i hendes natkjole for at se dem og så dristig følte jeg mig ikke. Men jeg gav dem en let gramsen og det var noget nær himmelsk. Store bryster længe leve. Lidt efter trykkede jeg igen pikken op hendes fisse, hvis varme ramte mit spændte pikhoved som et hedeslag. Mine fingre på hendes nøgne fisse opdagede den hårde knop øverst og begyndte at nulre.

Det føltes underligt og samtidig skide frækt. Men jeg fik lyst til at mærke hendes fisse med min store pik uden at der var stof mellem. Forsigtigt brugte jeg begge hænder til at liste trusserne ned og så nu mere af hendes runde røv. Den var stor og særdeles indbydende. Jeg var helt oppe at køre og havde den sygeste lyst til at presse pikken op mod sprækken. Mens jeg trak trusserne ned var det som om hun selv hjalp til. Snart havde hun trusserne helt nede om knæene. Jeg trak mig lidt væk og fik set hendes runde røv.

Det var som om den kaldte på min stive pik og jeg lagde den op mod hende. Denne gang var der ikke stof mellem os og det føltes kinky. Jeg fik løftet lidt på hendes ben og pressede pikken op mellem de varme lår og mærkede hendes nu våde fisse. Det vil sige, det troede jeg. Jeg fik knækket nakken rigtigt og så, at jeg faktisk lå og trykkede pikken op mod hendes røvhul og den slags vil en mor nok ikke finde sig i.

Hun var jo ikke pornoluder eller noget. Jeg fik straks rettet på pikken. Lidt efter bildte jeg mig ind jeg mærkede hendes hårde knop. Min pik dunkede helt vildt og jeg kunne knap trække vejret. Her var det, at hun skubbede sin bagdel tættere op mod mig og løftede sit ben så min pik havde nemmere adgang til den varme fisse. Uden at tænke for meget listede jeg pikhovedet indenfor og hun sukkede for at lade mig vide at hendes krop kunne lide det. Da hun igen skubbede sig mere bagud føltes det som om min pik smuttede længere op i hende.

Igen sukkede hun og jeg bildte mig ind hun lå og smilede i sin brandert. Det føles så skide godt. Stik den op i mig. Stik din store pik op i mor! Før jeg kunne gøre noget skubbede hun sig direkte ned på pikken der gjorde det den så gerne ville.

Min pik gled op i hendes fisse! Kan du lide mors fisse? Den kan godt lide din pik, kan jeg fortælle dig. Kom nu, knep mig. Giv mor din dejlige pik! Men jeg blev for ivrig og smuttede ud og bankede pikken op mod hendes lår og ømmede mig højlydt. Mor bad mig rejse mig op. Hun ville se min pik, som hun sagde.

Klodset fik jeg rejst mig og da jeg rettede mig op og lod jeg pikken stå foran hende, lod lyset fra den lille gang fange pikken. Den hoppede af iver og håbede på at blive godkendt af mor. Men det havde den ikke behøvet at bekymre sig om, for hun var nærmest uden ord i et helt minut. Jeg så hendes grønne øjne nærstudere pikken foran sig, som var de ude af stand til at rumme så stor en pik.

Den bliver jo bare ved! Og du skal jo vokse mindst 3 år mere. Fuck, din pik bliver jo monsterstor. Kom nu, min dreng. Du skal kneppe mor med den der store pik! Fuck, sikke en pik! Hun blev ved at skubbe bagud og jeg hev fat om hofterne på hende for at holde på hende. Hun stønnede og grinede på samme tid og roste hele tiden min store pik. Hun kunne ikke få nok af den, blev hun ved at sige. Hun bad mig stikke den så højt op jeg kunne og hun gispede.

Hun var våd nok og det føltes stramt men ikke umuligt. Så bad hun mig blive der og så mærkede jeg hvordan hendes indre muskler klemte om pikken og det føltes helt utroligt. Så gav hun mig besked på at kneppe så hårdt jeg kunne. Det var som om hun bedst kunne lide det på den måde.

Der lå jeg så og kneppede min mor. Jeg så hvordan hun lå og gramsede på sit store bryst og kunne ikke vente på selv at få lov. Men lige nu var det fissen der fik hvad den havde godt af. Da jeg mærkede hendes fingre på min pik blev jeg klar over hun samtidig lå og gned sin hårde knop. Hun kunne slet ikke få nok og hev efter vejret. Jeg elsker din store pik. Jeg kunne mærke hvordan fissen klemte om pikken. Jeg kommer, mor kommer! Knep mor, min dreng. Fuck, mor elsker din store pik!

Sindssygt en stor pik! Det var som om hun blev helt stiv i kroppen da hun samlede sammen til en orgasme og jeg bankede pikken så højt op jeg kunne komme til. Så blev hendes fisse meget stram og særdeles våd og det føltes som om hun malkede min pik. Men lige gyldigt hvad kunne jeg ikke holde mig mere. Jeg lå med pikken i min egen mors fisse og havde ingen kontrol over noget som helst.

Fuck, din fisse er sgu så stram! Kan du mærke jeg sprøjter min satans sperm op i dig? Kan du mærke hvor stor min pik er lige nu? Hun var helt vild og bad mig blive ved at komme i hende. Hun ville vide om min pik kunne lide mors fisse, om den kunne lide at tømme sig i hendes indre, om den ville gøre det igen? Min seksuelle verden stod pludselig åben på en måde jeg slet ikke havde set komme, og da slet ikke havde turde håbe ville fortsætte efter den nat.

Da vi begge var faldet lidt ned kyssede jeg hende længe i nakken og hun hev efter vejret. Lidt efter smuttede pikken ud af hende og jeg var forpustet på en måde jeg ikke vidste man kunne blive. Hun bad mig stå ud af sengen, hun ville se min pik tæt på. Jeg stod med røde kinder foran hende og så hun smilede frækt til min bløde pik. Den var en smule øm, men jeg mente nok den ville kunne blive klar til en ny omgang inden for den næste halve time.

Men det kunne hun ikke vente på. Hun satte sig på kanten af sengen og før jeg vidste af det hev hun pikken i munden. Mor havde min pik i munden og hun så ikke ud til at ville stoppe lige med det samme. Snart stod den mere stiv end nogensinde og hun slap den og kiggede grundigt på den. Sikke en pik du render rundt med. Tro pokker du har svært ved at finde en kæreste. Der er sgu ikke mange piger på din alder, som kan klare det monster.

Hvis ellers du har lyst vil jeg gerne lege lidt mere med din store pik! Den ser ud som om den godt kunne tænke sig en tur mere. Hun var helt væk og nærmest nynnede med min pik i munden. Hun blev ved at sutte i næsten et kvarter og det var det bedste jeg til dato havde prøvet. Men så kiggede hun op på mig og sagde noget der for alvor ændrede min verden. Har du nogensinde haft den oppe i et røvhul? Om jeg havde haft den oppe i et røvhul? Når sandheden skal frem havde jeg sgu aldrig haft den oppe i en fisse!

Jeg havde fået den suttet af, diverse håndtrolde fra piger der hviner liderligt, at min pik er som en hests, at de elsker min pik, men aldrig ville give mig lov til at kneppe dem og da slet ikke i røvhullet. Men mor sad der med julelys i sine grønne øjne og smilede op til mig. Det dunkede i pikken så jeg var ved at få hovedpine. Jeg blev helt tør i halsen da hun kyssede det store pikhoved. Og din pik er særdeles voksen og den ville mor så gerne prøve. Kunne det tænkes du havde lyst?

Du ved, til at kneppe mor i røven? Dernæst en lille sort pakke der viste sig at være et kondom. Det føltes som alvor da hun med åben mund rullede det på og julelysene i hendes øjne nærmest funklede. Med øvede fingre fik hun trykket en stor klat ud af den blå tube og begyndte at smøre min pik. Det føltes vidunderligt at mærke hendes varme hånd køre frem og tilbage på pikken. Jeg var sgu lige ved at komme. Da hun var tilfreds lagde hun sig ned i sengen og løftede sine ben højt op.

Jeg lagde mig ned til hende og fik et ben op over begge skuldre. Så pressede hun sin brede bagdel længere frem og hev fat om pikken. Med store øjne så jeg nu hun lagde den op mod røvhullet. Instinktivt skubbede jeg på og så nu pikhovedet forsvinde op i hende.

Mor slap pikken og gispede helt vildt. Det er længe siden nogen har kneppet mig i det hul. Du fylder sgu mit lille røvhul helt ud! Rolig nu, min skønne dreng. Jeg vil gerne elske det her. Jeg kiggede ned og så jeg kun havde det halve af min pik oppe i hende. Men hun kunne da slet ikke klare hele pikken, mente jeg at vide i min naivitet.

Men hun blev ved at opmuntre mig og lidt efter lidt havde jeg hele pikken oppe i hende og begyndte at kneppe som om jeg havde et anfald eller noget. Anal sex er vidunderligt! Jeg lå der med pikken oppe i røven på min egen mor og elskede det. Jeg knepper dig sgu i røven! Du er så skide stram og skide varm. Fuck, det er så skide lækkert at kneppe dit røvhul. Det har jeg ønsket længe! Hun lå og gjorde ansigter og hendes mund stod bare åben. Jeg bukkede mig ned og bed hende i underlæben og hun bed igen.

Mit underliv kørte frem og tilbage mens vi hev efter vejret. Jeg kunne slet ikke tro det her. Det var noget af det mest frække jeg nogensinde havde gjort og ikke i min vildeste fantasi havde jeg troet jeg skulle opleve noget så kinky.

Min pik føltes enorm i mors røvhul og hun lå bare og hulkede sit velbehag. Hun satte alle sine lange negle i brystet på mig og de mærker kunne ses flere dage efter. Jeg gik dybt for hver andet stød og mine nosser føltes store og tunge. Så begyndte hun at stønne sin snarlige orgasme og det var som om det forplantede sig direkte ned i mine nosser.

Jeg bildte mig ind jeg kunne mærke hvordan hendes røvhul klemte om pikken mens hun samlede sig til sin orgasme. Hun gik nærmest amok. Jeg elskede hun var så herlig fræk i munden. Jeg elsker din pik i mig. Fuck, den er så skide stor. Kom så, min dreng. Giv mor alt det pik du har.

... Her går grænsen vel først, når der er direkte fysisk og seksuel kontakt mellem parterne. På et nudistforum så jeg en diskussion om dette emne, hvor flertallet af mødre indrømmede, at de da kiggede på deres søns diller under opvæksten, fordi de var fræk thai massage danske escort piger af at se, hvordan sønnen udviklede sig dernede og fascinerede af, hvis han f. Men ikke desto mindre foregik den slags meget på Sicilien frem til måske ´erne ved ikke præcist hvornår det stoppede for det er beretninger jeg har fra anden og tredjehånd, måske fjerde. Kan du lide mors fisse? Indvandrerdrenge må som bekendt ikke være sammen med piger, før de bliver gift. Jeg bukkede mig ned og bed hende i underlæben og hun bed igen.

STORE PATTER FILM EROTISK DOMINANS

Flotte damer uden tøj tlf sex

Swingergården mellem Sorø og Slagelse er indrettet af. Og din pik er særdeles voksen og den ville mor så gerne prøve. Kampagnen hedder "Mødre mod HPV". Men så kiggede hun op på mig og sagde noget der for alvor ændrede min verden. Igen sukkede hun og jeg bildte mig ind hun lå og smilede i sin brandert. TANTRA MASSAGE FORUM INTIM MASSAGE SILKEBORG