Naturlige bryster sex i familien

naturlige bryster sex i familien

Så det er en rimelig stor flok af mennesker, vi tager afsted hvert år. Alle har deres egen campingvogn, autocamper eller telt, hvilket gør, at det nærmest er en hel lille landsby vi slår op, når vi kommer frem til pladsen. Det er ikke en helt almindelig campingplads, vi camperer ved. Som sagt ligger den i en skov, som er temmelig stor og dette gør, at man får tildelt et område af skoven som campingplads.

Pladserne er så placeret således, at de alle ligger ned til den store sø, som ligger midt i skoven. Men det var efterhånden blevet tid til at drage afsted. Jeg har pakket alt det, jeg forventer at skulle bruge og smidt det ud i vores campingvogn. Jeg har sågar taget et pornoblad med i min taske og en pakke kondomer, da man jo aldrig ved, om man skulle få sin seksuelle debut med en smuk svensker.

Drømmene er store i teenageårene. Jeg tvivler dog på, om jeg får brug for de ting, da jeg skal sove sammen med min søster i et telt for sig, fordi der ikke er plads i campingvognen.

Dette har vi gjort, lige så længe jeg kan huske og vi plejer at hygge os fint med det. Som årene er gået, er det dog blevet en smule mere akavet, da vi begge nu er forholdsvis voksne. Inden vi tager afsted, tager jeg lige et sidste kig ind på mit værelse og i samme øjeblik kan jeg høre min mor råbe.

Jeg bliver en anelse irriteret over at skulle sidde i midten – igen. Min søster bemærker straks dette. Derefter griner hun lidt af mig. Vi kører ud og møder resten af familien hos min faster og onkel i udkanten af København.

Marianne og Jesper, som de hedder, har en kæmpe autocamper, som de bruger hvert år. Marianne er en meget fremtrædende kvinde, som virker meget viljestærk og selvsikker. Hun er omkring cm. Som årene er gået, har jeg lagt mere og mere mærke til hendes utrolig dejlige bryster. Vi plejer at snakke fint sammen og hun er meget ung af sind. Både min morfar Henrik og mormor Helga og min farfar Mogens og farmor Margrethe har campingvogn.

Begge mine bedstemødre er ret friske i forhold til deres alder. Begge to holder også stadig en rimelig figur. Jeg vil tro, at de begge har en F-skål. Det er først efter, at jeg er kommet i puberteten, at jeg rigtigt er begyndt at lægge mærke til kvinders bryster.

Jeg har opdaget, at jeg klart tænder mest på store fyldige naturlige bryster. Netop sådanne bryster virker til at lægge til familien. Da vi kommer frem til min faster og onkel, er resten af familien allerede ankommet. Vi hilser alle sammen på hinanden, inden vi igen sætter os ind i bilerne og kører mod Sverige.

Det er en utrolig dejlig sommerdag og solen bager ned over landet. Selve turen op til campingpladsen er ikke specielt spændende. Jeg sidder og snakker med min søster om diverse ting og hun spørger pludseligt.

Har du så fået dig en kæreste? Kia griner bare lidt af det. Uden at sige noget kigger jeg på min søster og nikker til hendes spørgsmål. Hun smiler tilbage, kysser sin hånd og puster kysset over til mig.

Resten af turen til pladsen er meget stille og rolig. Da vi endelig når frem, er kl. De forskellige dele af familien begynder at pakke deres ting ud og slå deres telte op. Jeg hjælpes ad med min søster, om at slå vores tomandstelt op. På et tidspunkt tager min søster en af teltstængerne ud af posen placerer den mellem benene og siger med en lidt fræk stemme: Jeg vender bare lidt øjne af hende og svarer: Lad os nu bare få slået det telt op. Det betyder, at jeg render rundt i bar mave, mens min søster blot har en lille top på og selvfølgelig hendes stramme helt korte og stramme cowboyshorts.

Min søster og jeg er færdige med at pakke vores ting ud og jeg bestemmer jeg mig for at smutte ned til søen for at puste lidt ud og komme i feriestemning. Jeg stiller mig ved bredden og kigger ud over vandet. Lidt efter hører jeg en anden komme gående ned mod mig.

Jeg vender mig om og ser, at det er min faster Marianne. Hun vinker og smiler til mig. Hun kommer ned og stiller sig ved siden af mig.

Vi snakker lidt om dit og dat. På et tidspunkt stikker hun sin hånd ned i baglommen på mine shorts og siger: Jeg er faktisk vokset en del det sidste års tid.

Jeg tror, at det har noget med puberteten at gøre. Jeg når ikke at svare, før hun siger: Vil du ikke være sød at hjælpe lidt til? Alt for min dejlige faster. Marianne smiler tilbage og vi går tilbage til lejren, hvor det efterhånden er begyndt at ligne noget. Telte og vogne er slået op således, at de danner en cirkel og der er stillet stole og borde op i midten, hvor vi alle kan sidde og spise sammen. Mig og min søsters telt er placeret mellem mine forældres campingvogn og min faster og onkels autocamper.

Vores telt er dog gemt lidt væk bag de to vogne, således, at vi ligger op til bagruden af begge vogne. Jeg kan se, at de fleste af de voksne har valgt at hive liggestole frem og lagt sig ud i solen. Både min moster og mormor har valgt at ligge sig uden BH eller top, hvilket altså betyder frit udsyn til helt nøgne bryster.

Da mig og Marianne går gennem lejren kan jeg ikke lade være med at skimte over på de store helt frie patter, som ligger der i solen og skinner.

Hurtigt kan jeg mærke, at min pik reagerer. Jeg kigger hurtigt væk igen, men min faster har godt lagt mærke til, hvad der fangede mit syn. Du skal ikke være flov over at kigge på dem, det er helt naturligt. Han kalder mig hurtigt hen for at hjælpe med at holde teltet, mens han sætter stænger op. Da jeg står der med hænderne fulde af teltdug, sniger Marianne sig op bagfra og begynder at kilde mig på maven. Jeg begynder straks at grine og er lige ved at tabe dugen, da min onkel råber: Ellers får vi aldrig det telt op.

Hun er tydeligvis nøgen, men det er umuligt at få et godt blik af hende igennem de tonede ruder. Da vi er færdige med teltet kalder Marianne min onkel ind for at spørge, hvad han synes om hendes valg af tøj. Min onkel siger hurtigt: Jeg har efterhånden gjort det 1. Autocamperen er delt op i tre afdelinger.

Forrest ved førersædet kan man rykke rundt således, at der skabes en dobbeltseng. I midten af vognen er der så et køkken kombineret med en stue og bagerst er der et stort soveværelse samt et toilet.

Lige da jeg træder op i vognen, får jeg straks øje på Marianne, som kun står iklædt en lille rød blonde g-streng og komplet bare bryster med strittende brystvorter. Da Marianne er lidt oppe i årene strutter hendes bryster ikke ligefrem som en årigs, men er derimod begyndt at hænge en anelse.

På trods af dette, er det et par helt fantastiske bryster jeg får øje på. Min faster udbryder med det samme: Som en refleks kigger jeg hurtigt væk og mærker, hvordan pinligheden og rødmen blusser op i mit ansigt.

Marianne begynder derefter at grine højlydt og skynder sig at tage en top og en lille nederdel på. Derefter siger hun, stadig let grinende: Men jeg håber da, at du kunne lide outfittet, for du får det nok ikke at se igen lille skat.

Men vi må nok hellere lige holde denne lille episode for os selv, så vi ikke får skabt unødvendige problemer. Min onkel spørger mig hurtigt om jeg kunne lide fasters tøj. Jeg smiler hurtigt til min faster og svarer så: Jeg beslutter mig for at hente en liggestol og ligge mig ud i solen med de andre og sole mig lidt.

Jeg placerer stolen mellem min mor Louise og min mormor Margrethe. Min mormor har stadig helt bare bryster og jeg har besvær med at undgå at glo for meget. Jeg smider mig på liggestolen og lukker øjnene.

Straks efter at have lagt mig, hører jeg min mor: Du skal have noget solcreme på den overkrop, ellers bliver du da solbrændt knægt. Hurtigt rejser min mor sig, griber solcremen og går over imod mig.

Hun er blot iført en lille bikini, som absolut kun dækker det allermest nødvendige. Min mor er omkring cm høj og har ligesom resten af kvinderne i familien forholdsvis store bryster.

Det skal så også siges, at hun har fået 3 børn. Da hun går over imod mig kan jeg ikke lade være med at kigge på hendes dejlige store naturlige bryster, som bare bølger rundt i bikinitoppen. Hun når over til fodenden af min liggestol og siger: Idet jeg lukker øjnene mærker jeg, at min mor sætter sig over skrævs med hendes store bløde røv lige på mit skridt.

Jeg bliver en smule overrasket, men undlader at kommentere eller sige noget. Derefter mærker jeg, at hun presser en stor klat af den kølige solcreme ud på mit bryst. Hun begynder straks at smøre det ud på min overkrop med sine bløde hænder. Det skal siges, at jeg har skiftet til mine badeshorts inden jeg gik ned og ville sole mig. Det betyder, at det eneste, som adskiller min pik fra den frie luft er det tynde kunststof shortsene er fremstillet i.

For at min mor kan smøre solcreme på min brystkasse, er hun nødt til at læne sig fremad. Da hun gør dette mærker jeg straks, at det ikke længere er hendes numse, som hviler på mit skridt, men derimod hendes fisse. Da det går op for mig, kan jeg straks mærke, at det hele begynder at vokse i mine tynde badeshorts. De små rokkende bevægelser hun laver, når hun smører cremen ud, gør absolut ikke situationen bedre. Efter et kort stykke tid kan jeg mærke, at der efterhånden er pladsmangel mellem mine samlede lår og min mors underliv.

Min mor spørger så pludseligt: Jeg har utrolig svært ved at holde masken, men får dog med en lidt anstrengt stemme svaret: På dette tidspunkt mærker jeg tydeligt hendes varme fisse med min halvstive pik gennem de to lag stof, som skiller os ad fra reel kontakt. Det gibber en gang i min pik, inden jeg igen får kontrol over situationen og her er jeg ikke i tvivl om, at min mor tydeligt kan mærke min dunkende drengepik.

Jeg er rådvild og har ikke rigtigt nogen anelse om, hvad jeg skal gøre i denne situation. Min mor sidder altså med sin dejligt bløde og varme fisse presset ned mod min halvstive pik, imens hun smører min overkrop ind i solcreme.

Min mor læner sig hurtigt tilbage, således at min pik nu presser op imod revnen mellem hendes to store bløde runde baller. Hun kigger mig dybt i øjnene, mens hun stadig masserer mit bryst og siger så: Jeg har trænet lidt med Christian og Lasse fra klassen.

Nå, men nu er du vidst fint smurt ind. Jeg går over og ligger mig igen. Hun kigger mig derefter lige i øjnene, smiler skævt og giver mig så et blink med det ene øje, inden hun rejser sig. Idet hun rejser sig og går over til sin liggestol, kan jeg skimte en lille våd plet på hendes røde bikinitrusse.

Her er jeg ikke i tvivl om, at hun tydeligt har kunnet mærke min stive pik gennem stoffet mod hendes fisse. Dette gør mig både nervøs og ophidset. Jeg skynder mig at ligge mig om på maven for at skjule min efterhånden tydelige rejsning og jeg prøver stille og roligt at få kontrol over mig selv igen.

Resten af dagen går med at sole sig og finde sig til rette på pladsen. Hen mod aftenen har alle efterhånden fået sat alt deres grej op og der er kommet gang i grillen. Jeg er i gang med en gang fodbold, da der bliver råbt, at vi skal spise.

Vi sidder ved et langt bord og jeg sidder ved enden ved siden af min faster Marianne og overfor min mormor Margrethe. På grund af det dejlig varme sommervejr, sidder vi stort set alle sammen stadig kun i badetøj og det er også tilfældet for min mormor, som sidder overfor mig. Som tidligere nævnt er min mormor 61 år, men ikke desto mindre har hun stadig en flot figur og virker på ingen måde som en kvinde, hos hvem alderen trykker.

Som hun sidder overfor mig der kun i bikinitop, kan jeg ikke lade være med at stirre på hendes enorme bryster. Jeg bliver enig med mig selv om, at bare et af dem må være større end mit eget hoved. Jeg sidder lidt og fantaserer om de dejlige bryster, da jeg pludselig får øjenkontakt med Margrethe.

Hun smiler til mig og lader så sit blik falde ned på hendes egne fantastiske patter. Jeg kan mærke, at jeg rødmer lidt, men lader som ingenting. Tanken om min mormors bryster har skabt noget af en bule i mine badeshorts, hvilket jeg først bliver opmærksom på, da min faster ligger en hånd på mit ene lår, efter at have grint af noget jeg sagde tidligere. Hendes hånd er placeret blot få centimeter fra min halvstive pik og jeg kæmper for ikke at rykke for meget rundt på mit ben.

Heldigvis fjerner Marianne kort efter sin hånd og resten af middagen forløber uden yderligere komplikationer, hvilket passer mig fint, eftersom jeg synes, at der har været lidt for mange pågående episoder i løbet af dagen.

Resten af aftenen går stille og roligt. Familien sidder og nyder det dejlige svenske sommervejr. Det er efterhånden blevet sent og jeg beslutter mig for at gå i seng. Det er det hele, der tæller. Men en god håndfuld er til tider dejlige at kigge på. Omvendt kan et par små søde bryster være utroligt pirrende til den rette krop.

Men "Fodboldsok-med-kartoffel"-modellen er ikke superpirrende - og leder ikke mine tanker hen på erotik. Her er det faktisk mere de kæmpestore silikonebryster, der ikke tiltaler mig. Jeg glemmer aldrig en tur, jeg havde med nogle af mine gamle studievenner flere år tilbage.

På en strand i Cypern kom en kvinde med kæææmpe bryster - større end fodbolde. Folk grinte jo af det, og ALLE drejede hovedet af led, fordi det var så uvirkeligt og klovneagtigt. Derudover er abnorm skævhed og bryster, der hænger helt nede omkring navlen ligeledes et turn off. For mig skal de dog ikke være kosmetisk korrekte, men bare være så naturlige som det er muligt. Det mener vi er det bedste og værste ved kvinder. En lille udskæring kan være fint, men nedringet ned til navlen er plat - hvis altså ikke det er et stripperkostume.

Jeg ville begynde at undre mig over, hvad hun ønskede med den nedringethed, for én ting er sikkert: En mand der ser de bryster, ser ikke hendes personlighed, men får bare lyst til at give hende en tur i kanen. For at få kortene på bordet så kigger vi mænd instinktivt på et par bryster, der bliver vist frem.

Det har intet at gøre med, at vi er interesseret i hende, men det vores natur. Det er vores instinkt, der kommer op i os. En kvinde, der bærer brysterne på en sofistikeret og sensuel måde, gør, at hun pirrer min tankegang, og jeg bliver nysgerrig for at undersøge mere af, hvad hun gemmer på. Bryster giver os næring, nærhed og tryghed fra vuggen. Senere - næring til erotiske og frække tanker samt beundring!

Brysterne er kvindens "forlygter". De kaster glans og lys over det landskab de befinder sig i.

Tlf sex silkeborg thai massage

AMATØR SEXFILM BORDEL SLAGELSE

Hd-kvalitet video og klar lyd Store bryster sex afrodittes piger vil fordybe dig i de verdens mest uhyrlige seksuelle drømme. Du ved, de ansatte i denne Escort djursland verdens største naturlige bryster Falsk fisse familie sex noveller. 7. mar Hoved kategori for historien: Sex i familien - Fjern relation. Denne historie Netop sådanne bryster virker til at lægge til familien. Da vi kommer Du skal ikke være flov over at kigge på dem, det er helt naturligt.” Jeg vælger. aug Bryster: Vil du vide, hvad mænd egentlig synes om dine bryster? mener · Renée mener · video-point.eu - Børn & familie · Magasinet Psykologi · Økonomi Forside · Dit liv · Sex og erotik; Det synes mænd i virkeligheden om dine bryster være kosmetisk korrekte, men bare være så naturlige som det er muligt.

Naturlige bryster sex i familien