Far knepper datter sex lolland

far knepper datter sex lolland

... Erotiske tegneserier på nettet gratis frække fyre

Far knepper datter sex lolland

Far knepper datter sex lolland

Din far vil elske at kneppe dig med sin meget store pik. En stor pik som din fars, vil se meget lækker ud i en fisse så ung som din. Men først skal vi lige have dig ud af den der fine sag du har på. Så skal din far nok kneppe dig så det synger i din smukke krop. Hun lå på knæ i vores store seng og var nu lige så nøgen som da hun blev født. I den tid der var gået efter vores lille leg med hendes veninde, var min datters krop blevet en smule mere rund at se på.

Man kunne sagtens se de former, der var ved at blive dannet, men hun var stadig en meget slank pige. Hendes små yndige bryster struttede af bar iver og glæde ved vores lille nattesjov. Hendes mor klappede på sengen og bad hende lægge sig ned på ryggen. Dernæst skulle hun trække sine ben så langt op mod brystet hun kunne. Smilende til mig bad hun mig komme tættere på og det gjorde jeg med glæde. Min stive pik virkede enorm foran mig og jeg kunne knap vente på den glæde jeg skulle have. Rita bad Karen om at sno sine ben omkring min krop mens jeg stille og forsigtigt trængte op i hendes skød.

Vi skal nok gøre det langsomt og så begynder det at blive dejligt," forsikrede min kone vores datter. Så tog hun fat om min pik, der var parkeret lige udenfor det nye legehus. Med et blidt greb trak hun mig nu så tæt på, at hun kunne gnide den op og ned på de våde skamlæber. Det sendte en hel masse signaler om forestående glæde op gennem mig og Karen gispede også ved mødet.

Hun rejste sig halvt op og kiggede med. Da Rita var tilfreds med synet af sin datters våde, og helt sikkert villige, fisse, lod hun mig finde vej ind i det nye legehus. Karen var også opsat og havde skubbet sig lidt op mod min pik og da Rita så hun var klar, fik vi lov til at lege vores nye leg.

Rita lagde sig ned ved siden af og efter at kysset sin datter på munden bad hun mig om at kneppe hende. Jeg skulle kneppe hende stille og roligt indtil hun kom. Jeg holdt vejret, jeg var meget spændt. Forsigtigt pressede jeg pikhovedet indenfor, men måtte erkende, at uanset hvor meget forspil vi havde gjort var hun stadig meget stram. Nok mest fordi hun var jomfru, men nok også på grund af hendes alder. Men min pik var sikkert heller ikke uden betydning for den var meget stor netop nu ved udsigten til at kneppe en jomfru.

Knap var jeg indenfor før jeg stoppede for at lade hende vænne sig til det. Små tårer løb ned langs hendes kinder. Jeg fik lyst til at kysse dem væk. Jeg ved godt det er en stor pik, men en dag vil du sætte stor pris på en fyldig pik. En stor pik er så afgjort det bedste der findes. Og din elskede far har en dejlig stor pik! Du vil snart elske den store pik fremfor noget andet i verden.

Det holder snart op med at gøre ondt og så bliver det bedre. Hvad der gør ondt nu vil aldrig gøre ondt mere. Det var et smukt og ømt øjeblik for os alle tre. Det her havde været den del jeg havde frygtet, for jeg ville for alt i verden ikke skade min datter. Men jeg måtte indrømme overfor mig selv, at jeg ikke ville lade hende kneppe for første gang af en eller anden bumset ung knægt med en sølle stiv pik. Her lå jeg med en voldsomt stiv pik, der bare voksede og voksede i takt med opgaven.

Jeg ville kneppe den her fisse og jeg ville nyde det. Hun begyndte at smile lidt og gav sig til at kysse os begge med våd tunge og det hele. Snart kunne jeg mærke hvordan hun slappede af og var klar til endnu et tryk fra min pik. Mine arme var ved at kunne mærkes og jeg ville gerne i gang med at kneppe så fuglene sang. Jeg hviskede det til hende og hun smilede tilbage. Jeg vil elske det. Jeg har tænkt meget på det.

Men din pik er meget stor, far. Men du må så gerne kneppe mig. Jeg elsker din pik, far! Men ikke så hårdt lige med det samme. Stille og roligt tvang jeg lidt mere pik op i hendes stramme fisse. Hun var ikke så gammel, så jeg var ikke helt på det rene med, hvor meget hun kunne tage første gang. Men jeg blev en smule skuffet da følte jeg ikke kunne komme længere og stadig havde mindst 10 cm pik udenfor.

Jeg trak mig lidt ud og skubbede på igen og her viste den menneskelige krop sig fra den utrolige side. Første gang kom jeg ikke helt i bund, men nu virkede det som om hendes underliv strakte sig for at gøre sit bedste for at sluge hele min pik. Da jeg mærkede hendes bløde pubeshår vidste jeg, at missionen var fuldført.

Jeg var i bund i min datters fisse. Jeg stoppede for at lade hende komme sig, og hendes mor spurgte om hun havde det godt. Det begynder at føles godt. Hvor er den dog stor! Far, du må gerne kneppe mig som du gør med mor. Jeg vil så gerne have pik lige så meget som mor fik første gang I to havde sex. Mens min kone igen kyssede vores datter begyndte jeg at gøre det hun så gerne ville have.

Jeg trak mig lidt ud og skubbede blidt på og lidt efter lidt, begyndte jeg at finde en rytme som hun kunne klare. Hun begyndte at vride sig under mig og møde mine stød og da jeg satte ind med roterende bevægelser stønnede hun af begær. Rita kom med små opmuntrende ord og i den retning kan hun være meget farverig, skal jeg hilse at sige. Presset fra hendes ben om mit liv tog til og jeg fornemmede, at jeg sagtens kunne sætte farten op. Mit underliv kørte frem og tilbage af egen vilje mens vores overkroppe var tæt slynget sammen.

Jeg fik lidt fred i mine gamle arme og kneppede og kneppede og svedte forbandet meget. Da mine arme havde hvilet sig lidt hævede jeg mig igen. Jeg var bange for at vægten af mig ville mase hende unødigt.

Så straks jeg var væk fandt min kone vores datters små bryster, der var helt strakt ud. Med en skøn iver begyndte hun at slikke, sutte og bide i den ene strittende brystvorte. Synet af det gik lige i nosserne på mig og uden at tænke hamrede jeg min pik i bund den ene gang efter den anden. Karen tog alt hvad jeg kunne byde på og havde endog overskud til at svare igen med et stød op mod min pik hver gang jeg hamrede i bund. Det bragte dyret op i mig og jeg prustede som en gammel væddeløbshest.

Igen var mine arme en smule trætte og jeg lagde mig helt ned over hende. Hun tog imod mig og trykkede med al styrke sin krop op mod min. Min rytme blev hendes og vi prøvede at sætte nye højder, som om vi havde prøvet det her før og var blevet fortrolige med vores akt. Da hendes unge krop begyndte at stivne og hendes vejrtrækning kom stødvist vidste jeg, at hun var nær. Det var okay, for jeg kunne heller ikke mere og lod alle sluser åbne.

Midt i hendes første dybe udånding kom jeg selv mens jeg kunne mærke mit pikhoved, der blev større og større for hvert sprøjt sperm jeg bankede op i hendes varme indre.

Det blev nu blandet med jomfru saft og jomfru blod og ville give en sjælden saft som hekse fra den gamle verden ville blande i impotente kongers vin. Jeg kan mærke det! Jeg kan mærke du kommer inde i mig.

Hold da kæft, hvor er din pik stor, far! Mor, mor, far sprøjter sperm i min fisse. Mor, far knepper mig! Og det er så smukt. Mens vores forløsninger gled gennem vores trætte kroppe som kold olie på en varm pande, lå jeg bare og mærkede hendes krop med de spidse små bryster, der pressede sig op mod mig.

Hendes lille fisse havde stadig min pik oppe i sig og lod ikke til at ville slippe den ud foreløbig. Det passede mig fint. Jeg så ned på min datters ansigt og blev forelsket i den lille engel. Jeg elskede hende før al det her, men lige nu var jeg forelsket i hende. Min kone lagde sig ned og gav sig til at kysse på os begge efter tur. At dømme efter hendes hengivne ansigtsudtryk var hun på samme måde blevet forelsket.

Vi var helt uden varsel blevet ubetinget forelsket i vores datter, som forældre og som hendes nye elskende. Og jeg er så glad for, at det var med dig og ikke en eller anden bumset knægt nede fra den gule blok.

Jeg har aldrig følt mig så elsket som lige nu. Hvor meget jeg end havde lyst til at kneppe både hende og hendes mor den ganske nat var jeg mere brugt end jeg længe havde været.

Jeg smuttede ud af min datters fisse og fik lagt mig om på siden. Jeg nærmest hev vejret ned i lungerne og følte mig en smule søvnig.

Karen derimod fortsatte sin takketale til nationen. Intet af det her ville være sket, i hvert fald ikke så smukt og dejligt, hvis ikke det havde været for dig og din deltagelse. Jeg elsker jer begge så meget lige nu.

Men se lige al det sperm! Straks lå min kone der og begyndte at slubre safterne i sig og Karen blev totalt overrasket. Min kone slikkede så det var en lyst. Selv stillede jeg mig op ved siden af min datter og stak min halvstive pik i munden på hende. Den var en smule slimet at se på, men selve pikhovedet var frækt og måske en form for hypnotiserende.

Uden at ord begyndte hun at slikke pikken og det lykkedes faktisk at blive meget stiv igen. Om end en smule øm men stadig stor og fræk. Mens jeg fik slikket pik kiggede jeg på min kones bagdel og fik en ubændig lyst til at tage hende i røvhullet.

Her og nu mens hun slikkede min fedtede sperm ud af vores datters stramme fisse. Selvom Rita faktisk nyder analsex var jeg dog ikke sikker på jeg ville få lov. Desuden var det fedt at få slikket pik af sin ivrige datter som forsøgte at sluge alle 25 cm ned i halsen. Det ville måske lykkedes en dag, men ikke i aften. Igen kom jeg til at tænke på hendes liderlige veninde, Olivia. Jeg ville vide om hun stadig var derude. Sådan stod og lå vi i et stykke tid. Rita smaskede sig færdig og trak sig væk mens hun tørrede sig om hagen.

En lille bøvs tvang sig frem og jeg kom til at grine. Hun kiggede op på mig som jeg stod der og fik slikket pik så det drev med mundsaft ned over mine nosser. Jeg kunne se hun var glad. Glad for at vi havde dette øjeblik sammen. Glad for at det ikke faldt på gulvet med et brag. Karen slap min pik ud af munden og smilede stort til os.

Hendes hage drev af safter. Hun ville vide om hun havde været dygtig. Om det gjorde noget at hun var forelsket i sin fars store pik? Om det gjorde noget hun gerne ville kneppes igen og have hed sex med os? Om hun kunne få lov til at slikke fisse på sin mor mens jeg kneppede hende i røven? Om hun en dag kunne få lov til at smage sperm på samme måde som hendes mor havde gjort? Personligt tror jeg vi har vækket et sexfikseret monster i vores lille pige.

Men for min del ville jeg med glæde stille op igen. Lidt urolig kiggede jeg på min kone, der bare smilede tilbage. Min kone slap en tåre og faldt sin datter om halsen og med et mægtigt smækkys krammede de og var så skønne at se på. Det var et ømt og emotionelt øjeblik for os alle, nok mere end jeg havde troet det ville have været.

På det her tidspunkt anede jeg intet om hvor vi som familie var på vej hen rent fysisk, men på det følelsesmæssige område var vi ved at knytte et bånd mellem os, der ikke kunne brydes. Som familie var vi mere knyttet sammen end vi var før og det takket være min elskede kone som havde sat al det her i scene.

Vi ville uden tvivl have mange flere oplevelser som denne aften havde været fyldt med til glæde for hver og et af vores ønsker om, at blive forført af seksuel nydelse. Den første der brød vores tanker var Karen. Se historier skrevet af Digitalo Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren.

I'm addicted      Skrevet af anonym  Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse.

Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad.

På retssagens første dag afviste faren at have haft sex med sin datter, men erkendte de krænkende sms'er og beskeder med indhold som »vi må altså snart have en kneppetur, kan ikke vente, jeg er så liderlig efter dig, skat«, ligesom han indrømmede, at han havde sendt datteren et billede af sig selv og sit erigerede lem.

Men sidstnævnte - billedet af ham uden bukser på - var nærmest af hensyn til datteren, forklarede den årige i retten.

Men dengang overvejede jeg slet ikke, at det var upassende, lød det fra manden i retten. Dommen over faren falder på mandag, og anklageren i sagen, Signe Egsgaard, har givet udtryk for, at faren står til »en længerevarende ubetinget fængselsstraf«, hvis retten finder ham skyldig i incest og blufærdighedskrænkelser. Vi ønsker en åben og livlig debat på sn.

Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen fjerner indlæg, der ikke lever op til SN. Selskov er bedste stadionplacering. Tidligere domsmand ville bestikke sig til magt i retssag. Erhvervsledere får tilbuddet om at deltage i et utal af netværk Det kan give astma og kol at fjerne børns mandler Surfboard fik helikopter på vingerne Mandag klokken Kulturprofil fra svensk nobelskandale tiltales for voldtægter Offentlige ledere håber på mindre detailstyring fra politikere Køb Artikel eller billede Skriv til: Velkommen, log ind her Husk mig.

At have haft sex med datteren i en skov ved Undløse en dag i august sidste år nægtede en årig mand fra Slagelse, da han mandag var i Retten i Holbæk. Omvendt erkendte han åbent, at han i en periode fra efteråret og frem til august havde sendt sin nu årige datter beskeder med seksuelt indhold og et billede af ham selv med erigeret lem.

At det i sig selv kunne være grænseoverskridende, for ikke at tale om ulovligt, var ikke en tanke, der havde strejfet manden, forklarede han i retten.

Send til din ven. Far anholdt for samleje med datter Kommentarer Vi ønsker en åben og livlig debat på sn. På forsiden lige nu. Mest læste 24 timer. Mest læste 7 dage. Mest læste 30 dage. Her er et erhvervsnetværk der kan noget nyt. Det kan give astma og kol at fjerne børns mandler. At fjerne mandler og polypper hos børn øger betydeligt risikoen Surfboard fik helikopter på vingerne. Kulturprofil fra svensk nobelskandale tiltales for voldtægter. Anklagerne gælder to tilfælde af voldtægt mod en kvinde i Programmet for den kommende sæson i 1.

Offentlige ledere håber på mindre detailstyring fra politikere. Offentlige chefer skal have mere rum til at løse opgaver bedst Nyt om Navne Send en e-mail til: Brokagefest og planer om broudstilling i Isbådsmuseet. Kommuner går sammen om sagsanlæg mod staten: Snydt for 1,5 milliard.

Nu er der flere puljemidler til udvikling på landet. Nyt dagtilbud på vej til Slagelse by. Kvinde dømt for at opdigte voldtægt. To hovedmænd bag indbrudsbølge dømt. Se billederne - balletsucces i Korsør.

Svindeldømt advokat ankede på stedet. Se billeder og video: Drengerøvsaften fejrede jubilæum med manér. Politiet efterlyser rødhåret Rema-røver.